Performans Pazarlaması

Verimli Stratejiler ile Keyifli Dönüşümler Webtures'taki performans pazarlama süreci, en rekabetçi koşullara göre uygulanmaktadır.

WEBTURES

Performans Pazarlama Nedir?

Affilate Marketing olarak da bilinen performans pazarlama bir anlamda satış ortaklığını ifade ediyor. Pazarlanmak istenen ürünün reklamının çok daha geniş kitlelere ulaşması için bu sistemden yararlanılır. Ekonomik, risksiz ve etkili bir pazarlama yöntemidir. Ürün ve hizmetleri sunan şirketin ulaşmak istediği hedef kitleyi belirlemesi gerekir. Bu hedef kitlenin dijital dünyada en çok ziyaret ettiği alanlar tespit edilmelidir. Ürün ve hizmetlerin tanıtılması ve tavsiye edilmesini sağlayacak yayıncılarla temasa geçilmelidir. Örneğin çok sayıda takipçisi olan bir instagram kullanıcısı bu ürünü kullandı ve şöyle yarar gördüm gibi bir paylaşım yapabilir. Sosyal medyada ilgi çekici paylaşımların içinde yer alan reklamlar ilgi görür. İnsanlar direkt kendilerine yöneltilen reklamlardan hoşlanmazlar. Bir markanın daha bilinir olması için bu tür etkileyici reklam denemeleri yapması gerekir. Etkili çalışmalar yapmak için profesyonel pazarlama stratejileri kullanmak önemlidir.
01
Kurulum

Hesabınızdaki geçmiş verileri güncel verilerle harmanlayarak inceliyor ve maksimum verimi sağlayacak şekilde kuruyoruz.

02
Ölçümleme

Reklama harcadığım paranın yarısı boşa gidiyor ancak hangi yarısı olduğunu bilmiyorum dememeniz için maksimum veri ölçümlemesi için çabalıyoruz.

03
Analiz

Veriyi ölçümledikten sonra bu veriyi anlamlandırıyor ve optimizasyona hazır hale getiriyoruz.

04
Optimizasyon

Verinin tamamı elimizde ve aksiyon alınmaya hazır halde bekliyor. Gerekli aksiyonu alarak reklamlardan aldığınız verimi maksimuma çıkartıyoruz.

webtures

BKM Kitap : Aynı Bütçe ile 1 Ayda %775 Gelir Artışı

Özel tekliflendirmeler ve gruplandırmalar ile bütçemizin, en çok dönüşüm getiren ve dönüşüm maliyeti düşük olan gruplara dağılmasını sağladık. Ayrıca Analytics tarafında yaptığımız analizler sonucu elde ettiğimiz verilerle en çok dönüşüm sağlayan kitleleri belirleyip bunları Google Ads tarafında kampanyalarımıza ekledik ve özel tekliflendirme yaptık. Günlük ve haftalık olarak da verimi yükselişe geçen ya da düşüşe geçen kategori ya da ürünleri tespit ederek bunlara özel teklif aksiyonları aldık. Bu çalışmalar ve buna benzer diğer detay optimizasyonlar sonucunda, alışveriş kampanyalarında işlem maliyetini %691 azaltırken işlem sayısını %693 artırdık. Oluşturduğumuz spesifik remarketing listelerimizi dinamik remarketing kampanyalarımızda da kullanıp yine kendi aralarında özel tekliflendirerek, sitemizi ziyaret etmiş kişileri satın almaya yönlendirdik. Böylece mevcut dönüşüm oranını     9 katına çıkarmayı başardık.

Adımları Keşfet

  • Arama Ağı Reklamcılığı

    Arama ağı reklamcılığı ile potansiyel müşterilerinize ihtiyaç anında ulaşın.

  • Video Ads

    Youtube video reklamları ile ürünlerinizle ilgilenebilecek kişilere interaktif reklamlar sunun.

  • Görüntülü Reklamcılık

    Görüntülü reklamlarla internet bilinirliğinizi artırın. Geleceğe yatırım yapın.

  • Mobil Reklamcılık

    Mobil sitenizden ve uygulamanızdan en iyi şekilde yararlanın.

  • Alışveriş Reklamcılığı

    Ürün xml'iniz ile ürünlerinizi görselleri ve fiyatları ile arama sonuçlarında üst sıralarda görünür kılın, satışlarınızı artırın.

  • App Ads

    Google'ın otomatik hedefleme özelliği sayesinde mobil pazarda daha fazla indirme ve etkileşim sağlayabilirsiniz.

  • E-Posta Reklamcılığı

    Rakiplerinizden e-posta almış kullanıcılara ulaşın, Gmail'in özel şablonlarıyla daha özelleştirilmiş reklamlar oluşturun ve anahtar kelimelerinizi içeren e-postalara sahip kullanıcılara ulaşın.

NEDEN GOOGLE ADS Google Ads'un Şirketinize Katkıları

Webtures uzman ekibi ile yönetilen Google Ads kampanyaları ile farklı platformlardaki kullanıcı alışkanlıklarına yönelik uygun motivasyonlarla kampanyanın bütünleşik kurgusu içinde sürekliliği ve tamamlayıcılığı sağlayarak dönüşümü maksimum performans ve minimum maliyet odağında optimize ediyoruz.

  • Marka görünürlüğünüz, sıklığınız ile bilinirliğinizi arttırarak satın alma kararında etkili olan markanızın güven endeksini arttırıyoruz. 
  • Kullanıcıların maksimum geri dönüşü sağladığı motivasyonlar üzerinden çalıştırılan kurgular ile CTR değerlerinizi arttırarak trafiğinizi arttırıyoruz.
  • Tüketicilerin sizlerle temasa geçme davranışlarını analiz ederek sosyal medya, web sitesi, e-posta, telefon gibi aksiyon odaklı sonuçlarla etkileşiminizi arttırıyoruz.
  • Tüm süreçlerin optimize edildiği ve marka bütünlüğünün korunduğu çevresel bir pazarlama yapısı ile sonuç odaklı hareket ediyor ve satışlarınızı arttırıyoruz.

Detay İçin Bizi Ara

webtures

Başarı Hikayeleri

ersasaat

Ersa Saat, Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye temsilciliğini üstleniyor. Distribütörlüğünü…

Daha Fazlası
aksam

TürkMedya grubu bünyesinde yer alan Akşam Haber sitesi ile 3…

Daha Fazlası
SeYr8r 3 3

SEO stratejisi sayesinde organik trafiğimizi %700 arttırdık

Daha Fazlası
Birlikte Başaralım!
Örnek Bir Çalışma Sürecini İncelemek İster Misiniz?
Bizimle iletişime geçerek e-posta adresinize tanımlanacak örnek bir SEO planlama süreci ile çalışma sürecimiz hakkında ön bilgi sahibi olabileceksiniz.
Yıllık Planlama
Özelleştirilmiş Süreç
Takım Çalışması
ve diğerleri...
Bizimle İletişime Geçin

ADS Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Ayırmış olduğunuz reklam bütçenize ve reklamdan beklentinize göre değişkenlik göstermektedir. Sektörünüze ve o sektörde yer alan rekabete göre planlamakla doğru sonuçlar elde edebiliriz.

Her anahtar kelimenin tıklama başına maliyeti farklıdır. O sektörde yer alan rekabete göre değişmektedir.

Herhangi bir ara panel kullanılmamakta olup , reklam ücreti firmanızın kredi kartı üzerine tanımlanmaktadır. Böylelikle yapılan çalışmalar ve harcamaları şeffaf bir şekilde sizlerde görebilirsiniz.

Google kötü niyetli reklam tıklamalarına filtreler( IP protokolü gibi) kullanılarak izin vermemektedir. Rakiplerden gelen her tıklama için ücret ödenmemektedir.

Arama yapan kullanıcılar öncelikle araştırma süreçlerine girip daha sonra karar vermektedirler. Bu da sektöre göre değişkenlik gösterdiği için net bir cevap verememekteyiz.

E-ticaret ve kurumsal firmalarda hizmet bedeli değişkenlik göstermektedir. Belli bir ücrete kadar sabit sonrası için komisyon bazlı ilerlenmektedir.

ADS İle İlgili Bazı Yazılar

Hemen Çıkma Oranı (Bounce Rate) Nedir

Hemen çıkma oranı, web sitenizin performansını artırmak ve ziyaretçi deneyimini iyileştirmek için kritik bir faktörlerden birisidir. Bu blogda hemen çıkma

Fatih Gültekin

Youtube Reklam Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Günümüzde artık en çok tercih edilen iletişim platformları arasında Youtube yer almaktadır. Neredeyse çoğu platforma göre milyonlarca trafik elde etmekte.

Damla Kütük

Google Reklam Açık Artırma Anatomisi

Google’da her arama yaptığınızda, söz konusu arama sorgusu için teklif veren reklamverenleri değerlendirmek üzere Google sunucularına bir istek gönderilir. Tüm

Webtures

loader