E-Ticaret Gizlilik Sözleşmesi Örneği

webtures_blog_banner

E-ticaret yapmak istiyorsanız ve tüketiciler ile muhatap olacağınızın farkındaysanız internet sitenizde bulundurmak üzere bir e-ticaret gizlilik sözleşmesi örneği ihtiyacınız olduğunu da bilmeniz gerekiyor. Tüketici mahkemeleri tarafından dikkate alınmıyor olsa da sanal mağaza sahibi olan kişilerin e-ticaret sitelerinde mutlaka bulunmalıdır.
İnternet sitenizde kullanabilmeniz için e-ticaret gizlilik sözleşmesi örneği pek çok maddeyi içerecek nitelikte olmalıdır.

ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

1. Taraflar

a) www……….com e-ticaret sitesinin faaliyetlerini yerine getiren ……………………………adresinde bulunan …………. A.Ş.
b) www………….com internet sitesine üyelik başvurusunda bulunan internet kullanıcısı (“Üye”)

2. Sözleşmenin Konusu

İşbu Sözleşme’nin konusu …………’nın sahibi bulunduğu web sitesi www…………..com ‘dan üyenin yararlanabilme şart ve koşullarının belirlenebilmesidir.

3. Tarafların Hak ve Yükümlülükleri

3.1. Üye, www…………com web sitesine üye olduğu sırada bildirdiği tüm kişisel erişim ve iletişim bilgilerinin doğruluğunu , ……….’nın bilgilerin yanlış olmasından dolayı oluşacak zararlarını aynen ve derhal karşılayacağını taahhüt eder.

3.2. Üye, ………. tarafından kullanıcı adı ve şifresini kimseye veremez, söz konusu şifrenin kullanım hakkı sadece üyeye aittir. Bu nedenle doğabilecek tüm sorumluluk halleri ile üçüncü kişiler tarafından …………’ya karşı ileri sürülecek talep ve suçlamalara karşı …………’nın söz konusu izinsiz kullanımdan kaynaklanan her türlü tazminat ve sair talep hakkı saklıdır.

4. Sözleşmenin Feshi

İşbu sözleşme üyenin üyeliğini iptal etmesi veya ………… tarafından üyeliğinin iptal edilmesine kadar yürürlükte kalacaktır. ………… Üyenin üyelik sözleşmesinin herhangi bir hükmünü ihlal etmesi durumunda üyenin üyeliğini iptal ederek sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilecektir.

5. Yürürlük

Üyenin, üyelik kaydı yapması üyenin üyelik sözleşmesinde yer alan tüm maddeleri okuduğu ve üyelik sözleşmesinde yer alan maddeleri kabul ettiği anlamına gelir. İşbu Sözleşme üyenin üye olması anında akdedilmiş ve karşılıklı olarak yürürlülüğe girmiştir.

e-ticaret gizlilik sözleşmesi örneği kısa haliyle en azından bu maddeleri barındırmalıdır.

E-Ticaret Gizlilik Sözleşmesi Örneği İle Benzer Yazılar

hg

FBA (Fulfillment By Amazon), Amazon’un satıcılar için sunduğu bir depolama ve sevkiyat hizmetidir, bu hizmet sayesinde satıcılar, ürünlerini Amazon’un lojistik ağına teslim eder ve Amazon, ürünlerin depolanmasından, paketlenmesine, sevkiyatından müşteri hizmetlerine kadar tüm süreçleri yönetir. Bu model, hem yeni başlayanlar

Blog (2)

Hemen çıkma oranı, web sitenizin performansını artırmak ve ziyaretçi deneyimini iyileştirmek için kritik bir faktörlerden birisidir. Bu blogda hemen çıkma oranının ne olduğunu neden önemli olduğunu ve bu oranı düşürmek için uygulanabilecek stratejilere değindik. Ayrıca bu blogda, Google Analytics’te hemen

Fatih Gültekin

Blog 1

E-ticaret siteleri için domain seçimi, markanın çevrimiçi kimliğini belirler ve ilk izlenim açısından kritik bir öneme sahiptir. İyi bir domain, siteyi kolayca hatırlanır kılar ve potansiyel müşterilerin siteye erişimini kolaylaştırır. Ayrıca, doğru domain seçimi, arama motoru optimizasyonu (SEO) açısından da

Gizem Sayan

loader