SEM çalışmasının markalar için önemi nedir

webtures_blog_banner

Eskiden bir ürün aradığınızda dışarı çıkar sokak sokak gezerdiniz. Bu yüzden açık hava reklamcılığı çok önemliydi. Yani sokaklarda görünür olmak! Ama artık şartlar değişti. Günümüzde bir ürün aramak için ilk yaptığımız şey Google’ı açmak ve aradığımız kelimeyi yazıp, ilk sayfada çıkan web sitelerine girmek. SEM açık hava reklamcılığının dijital dünyadaki yansıması haline geldi. Billboardların yerini almaya başladı. SEM ile hedef kitlenize ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır. Hedef kitlenize uygun reklam metni hazırlamak ve arama motorunda tıklanma başına alınan ücret karşılığında reklamınızı yayınlamaktır. SEM sayesinde birçok hedefleme yapabilirsiniz. Reklamlarınızı belirli ülkelerdeki, bölgelerdeki veya şehirlerdeki ya da işletmenizden veya mağazanızdan belirlenmiş bir uzaklıkta bulunan müşterilere hedefleyin. Hedef kitlenizin yaşını, bulunduğu şehri, ilgi alanlarını ve daha birçok özelliğini arama motoru pazarlamasında belirleyerek, çok daha etkili bir dijital pazarlama stratejisi oluşturabilirsiniz.

sem-market

Webtures’in Tecrübesi ve Sunduğu Danışmanlık Hizmeti

Günlük ve tıklama başı maliyet oranlarını düzenledikten sonra reklamlarınızı Google arama sonuçları sıralama sayfasında çıkarabilir, daha fazla ziyaretçiye ve aktif bir kullanıcı kitlesine ulaşabilirsiniz. Tüm bunları kişisel çaba ve çalışmalarınızla da gerçekleştirebileceğiniz, ancak “minimum maliyet / maksimum geri dönüş” parolasını benimseyen Webtures’in tecrübesi ve sunduğu danışmanlık hizmetiyle çok daha fazla geri dönüş alabilmeniz sağlanabilir.

sem-map

SEM çalışmasının markalar için önemi nedir İle Benzer Yazılar

Blog 5 1

Günümüzde artık en çok tercih edilen iletişim platformları arasında Youtube yer almaktadır. Neredeyse çoğu platforma göre milyonlarca trafik elde etmekte. İnsanların artık görselliğe yönelmesi uzun yazıları okumaktan kaçınması ile birlikte Youtube bir popüler kültür haline geldi. Bununla birlikte de reklamcılık

Damla Kütük

webtures_blog_banner

Google’da her arama yaptığınızda, söz konusu arama sorgusu için teklif veren reklamverenleri değerlendirmek üzere Google sunucularına bir istek gönderilir. Tüm uygun reklamverenler daha sonra, reklam konumlarının Maks. TBM teklifleri, Reklam kalitesi ve diğer bağlamsal faktörlere göre belirlendiği bir açık artırmaya

Webtures

webtures_blog_banner

Konut ülkemizin son 10 yılda en fazla gelişen sektörlerinden bir tanesi. Kafamızı nereye çevirsek bir şantiye görmek mümkün. Her gün televizyonlarda onlarca inşaat projesinin reklamını görüyoruz. Peki bu kadar proje nasıl satılacak?  İnşaat projelerini pazarlama aşamasında hangi reklamları tercih etmelisiniz?

Webtures

loader