Beğeni Arttırma Yöntemi

Sosyal medya platformlarında yönettiğiniz kullanıcı hesaplarının yüksek oranda beğeni alması için ücretli ya da ücretsiz hile programları bulunur. Ancak hile ile yükseltilen beğeni sayısı zamanla hızlı bir düşüşe geçtiği gibi, etik de değildir. Tamamı organik takipçilerden oluşan gerçek bir hayran kitlesi kazanmak için genel geçer altın kuralları uygulayabilirsiniz. Bilinen en etkili beğeni arttırma yöntemi, zaman ve emek harcamaktır. Yeterli zamanı ayırarak gereken eforu sarf ederseniz, düzenli takipçilerinizden etkileşim alabilirsiniz. 

Sosyal Medya Hesapları İçin Altın Kurallar

Eserlerini, meziyetlerini, ürünlerini veya hizmetlerini geniş bir kitleye ulaştırmak isteyen kişisel ya da kurumsal hesap kullanıcıları, dijital dünyada dikkat çekmek zorundadır. Sosyal medya mecralarının altyapısında kullanılan algoritmalar, en çok hit alan paylaşımları ve hesapları daha fazla kullanıcıya göstermek için diğer hesaplar arasından filtre ederler. Süzgeçten sıyrılmak için en garantili beğeni arttırma yöntemi uygulamada biraz zaman alsa da sonuçları oldukça tatmin edicidir.

  • Hesabınız için uygun bir konsept belirlemeli, paylaşımları bu konsept çerçevesine göre düzenlemelisiniz. Burada anahtar olarak insanlara ne sunduğunuzu, paylaştığınız şeyin faydasını, merak duygusu uyandırıp uyandırmayacağını değerlendirebilirsiniz.
  • Fotoğraf, resim ve video gibi görseller, hem ilgi çekici hem kaliteli olmalıdır. Özel bir amaçla düzenlenmediği sürece, net, keskin ve canlı olmayan görseller amatör izlenimi uyandırır. 
  • Görsel paylaşımı yapıldığı zaman görselin hikayesi de paylaşılmalıdır. Post altında anlaşılır ve akıcı bir dille kısa bir metin yazılmalıdır.
  • Etiket yaparken cümledeki her kelimenin başına hashtag uygulamak yanlıştır. Sadece ilgili ve anlamlı olan birkaç kelime etiket olarak kullanılmalı, gereksiz kalabalık yaratılmamalıdır.
  • Hesabın aldığı etkileşim trafiğine göre düzenli paylaşım yapılmalıdır ancak çok sık yapılan paylaşımların rahatsız edici olduğu unutulmamalıdır. 
  • Takipçilerden etkileşim bekleniyorsa, etkileşime karşı iletişim sunulmalıdır. Belirli ölçülerin dışına taşmamak kaydıyla yorum ve DM kanalından iletişim kurulması önemlidir.

Hesap türünüze ve içeriğinize göre karakterize taktikler kullanarak kısa sürede yoğun etkileşim alabilir, keşfet önerileri arasına girmeyi başarabilirsiniz. 

Beğeni Arttırma Yöntemi İle Benzer Yazılar

loader