Google Play ile google uygulamalar

Android işletim sisteminin geliştirilmesi ile birlikte popüler bir hale gelen Google uygulamalar, pek çok farklı kategoride hizmet sunar. Özellikle günümüze gelindiğinde bu uygulamaların çok yönlü olduğu ve geniş bir kitleye hitap ettiği rahatlıkla görülebilir. Bunun altında yatan faktör ise aslına bakılırsa birden fazladır.

Öncelikle akıllı telefonların artış göstermesi göz önünde bulundurulmalıdır. Bunun yanında hayatı kolaylaştıran aplikasyonların tasarlanması, mobil uygulamalara yönelik ilgiyi arttırmıştır. Doğrudan geliştiricisine gelir kapısı haline gelen uygulamalar, böylelikle girişimcilerin de en çok çalışma gerçekleştirdikleri alanlar arasında yer alır.

Google Uygulamalar ile Kolaylaşan Hayatlar

İnternet üzerinden giyim, market veya ev eşyası alışverişi yapmak için mobil uygulama kullanmak mümkündür. Bunun yanında doğrudan uygulama ile yemek siparişi vermek dahi son derece kolaydır.

İnsan hayatına geniş kapsamlı bir şekilde yerleşen Google uygulamalar, iş hayatı için de vazgeçilmez bir hale gelmiştir. Google Play Store üzerinden indirime sunulan çeşitli aplikasyonlar, dosya oluşturma, okuma yapma, sunum hazırlama ve tablo tasarlama gibi noktalarda kişinin yardımına koşar.

Snapchat gibi mobil uygulama girişimleri, milyon dolarlık değerlerine ulaşabilir bir çağda yaşıyoruz. Nitekim sadece akıllı telefonlarda kullanılan bir aplikasyon hazırlayarak dev bir kazanç elde edilebilir. Tabi burada özgün ve faydalı bir uygulamanın hazırlanması önem teşkil eder.

Daha önce yapılmayan veya var olan bir durumun daha iyi hali, geniş bir kitlenin dikkatini çekebilir. Bu da kullanıcı sayısı açısından önemli bir pay kazanmayı destekler. İkinci el alışveriş ve buluşma uygulamaları, girişimcilik örnekleri altında verilebilir. Fikirler aslına bakılırsa özgün bir konumda değildir. Fakat sistemleri mobile taşımak, girişimcilik açısından etkin bir sonuç kazandırır.

Kullanıcı Hayatını Kolaylaştıran Google Uygulamalar

Eğer yeni bir aplikasyon hazırlamak istiyor ancak nereden başlayacağınız bilmiyorsanız öncelikli olarak kullanıcı odaklı düşünebilirsiniz. Kullanıcılara faydalı olan, kişinin hayatını kolaylaştıran bir uygulama nasıl olabilir fikrinden yola çıkabilirsiniz.

Uygulamaların çeşitli kriterleri sağlaması gerekir. Bu nedenle eğer uygulama geliştirme konusunda detaylı bilgiye sahip değilseniz uzman birinden veya şirketten yardım alma yoluna gidebilirsiniz.

Alanında uzman kişiler ve kurumlar, Google’ın kriterlerini yakından tanırlar. Böylelikle Google Play Store üzerinde yer alabilen ve güvenlik şartlarını sağlayan uygulama geliştiren uzmanlar, böylelikle yayınlanma sürecinde herhangi bir sorun yaşama olasılığını ortadan kaldırırlar. Ayrıca tasarım için de son derece etkili uygulama geliştiren profesyoneller, böylelikle kullanıcılara kolay kullanım imkânı yaratırlar. Google uygulamalar ile fikir edinebilirsiniz.

Google Play ile google uygulamalar İle Benzer Yazılar

webtures_blog_banner

Google Analytics üzerine olacak bu yazım, merak etmeyin herkesin bildiği klasik muhabbetlere girmeyeceğim. Aslında ben de anlatacaklarımın bir kısmını yeni öğrendim, Google Analytics biliyorum diye gezinmemek lazımmış. Yazıda ihtiyaca göre ayrıntılı filtrelenmiş Analytics segmentlerini diğer kullanıcılar ile nasıl paylaşabileceğinizi ve başkalarının paylaştıklarını

Webtures Blog Banner

Artbreeder Artbreeder, kullanıcıların kolaylıkla karmaşık sanat eserleri yaratmalarını sağlayan bir yapay zeka tabanlı görsel düzenleme platformudur. Kullanıcılar, mevcut görselleri birleştirerek veya değiştirerek yeni görüntüler oluşturabilir. Bu platform, genetik algoritmalar kullanarak çalışır; kullanıcılar mevcut görselleri “çaprazlayarak” ve ardından sonuçları “evrimleştirerek” sanatsal

erenkartav

Eren Kartav

Blog (1)

Yapay zeka (YZ), içerik üretim süreçlerini kökten değiştirmekte ve yazarlara, editörlere ve içerik üreticilerine yeni imkanlar sunmaktadır. Geleneksel yazım yöntemlerine oranla çok daha hızlı ve verimli bir şekilde içerik üreten yapay zeka araçları, dil yapısını anlama ve metin üretme konusunda

tufan-acar

Tufan Acar

loader