SellHack Nedir? Neden Önemlidir?

E-ticaret firmanız bulunuyor ve e-mail üzerinden yeni kampanyalarınızı duyurmak istiyorsunuz.  Size bütün potansiyel müşterilerinizin bir e-mail listesi sunulsa bu oldukça işinize yarar. SellHack size istediğiniz bu kolaylığı sağlar.

İnternet üzerinde sosyal medya ağından kişilere ulaşmak ve onların paylaştığı bilgiler üzerinden onlar hakkında bilgi edinmek mümkündür. Bunun yanında her bir potansiyel sosyal ağ arkadaşı için kişisel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ancak dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri e-mailling yapmak için öncelikle hedef kitlenizin buna izin vermiş olmalıdır. Yani, kullandığınız e-mail pazarlama yönteminde mutlaka, hedef kitlenize mail almayı istemediği takdirde ayrılmasını sağlayan bir buton koymalısınız.

Genel olarak ifade etmek gerekirse satışları arttırmak için bu yöntemi tercih etmek, zaman zaman başarı getirebilir. Sadece sosyal medya reklamı vermek yerine bir yandan da e-mail pazarlaması kullanmak, satış şansınızı daha da arttırır.

SellHack Nedir

Yukarıda da ifade ettiğimiz gibi SellHack kişi bilgilerine kısa sürede ulaşmada ve reklam stratejileri belirlemede yardımcı bir araçtır. Bu araç yardımıyla bilgi edinmek için uygulamanın indirilmesi ve açılan Linkedin hesabına eklenmesi gerekir. Böylece e-mail pazarlamacılığına sıcak bakan potansiyel müşterilere her an yeni kampanyaları duyurma şansınız olur.

Burada dikkat edilmesi gereken bir başka nokta, bu pazarlama türünün başarı yakalaması için farklı mail içerikleri ile sunulmasıdır. A ve B formatında iki ayrı hedefleme yapılabilir. Edinilen bilgiler üzerinden bu iki ayrı mail formatı iki ayrı hedef kitleye ulaştırılır. Burada toplam hedef kitle ikiye bölünerek en çok tıklanan mail formatı belirlenmeye çalışılır. Böylece başarılı bir pazarlama için hangi yöntemin daha doğru olduğu anlaşılır.

SellHack Neden Önemlidir

Dijital pazarlama çağı, aynı zamanda hız çağıdır. Bu nedenle yapılan projelerin son derece hızlı hayata geçirilmesi önemlidir. Size dolu bir veri tabanı sunan SellHack sayesinde ulaşmak istediğiniz hedef kitlenin mail adreslerine kısa sürede ulaşabilirsiniz. Bu da planladığınız mail mesajlarını kısa sürede hedef kitlenize yönlendirmenize yardım eder.

Ancak burada önemli bir nokta daha bulunur. O da gönderilen mesajın açılmasını sağlayacak ifadeyi kullanabilmektir. Ne kadar başarılı çalışmalar yapılsa da firmanızın mesajlarını asla açmayacak olan kişiler de bulunacaktır. Ancak alışveriş yapmayı seven ve firmanızın ürünleriyle ilgilenen kişiler, genellikle e-postalarınızı açacaktır.

İlgilerini çeken kampanyalar olduğunda da gönderdiğiniz linke tıklayarak ihtiyaç duydukları ürünleri satın alacaklardır. Bu noktada, bazı müşteriler için e-mail pazarlaması son derce kullanışlı bir araç olabilir. E-posta almak istemeyenler için ise ısrarcı davranmamak, mail ağınızdan ayrılmak isteyenler dışındakilere mesajlarınızı göndermek daha doğru olacaktır.

SellHack Nedir? Neden Önemlidir? İle Benzer Yazılar

webtures_blog_banner

Özellikle B2B pazarlama stratejilerinde önümüze çıkan “Growth Hacking” kavramı her geçen gün SEM alanında da önem kazanıyor. Son kullanıcıların davranışlarını inceleyen bilim dalı olan Growth Hacking için işinize yarayacak en etkili araçları sizler için bir araya getirdik. SellHack Önemli bir

webtures

Webtures

Blog (1)

Yapay zeka (YZ), içerik üretim süreçlerini kökten değiştirmekte ve yazarlara, editörlere ve içerik üreticilerine yeni imkanlar sunmaktadır. Geleneksel yazım yöntemlerine oranla çok daha hızlı ve verimli bir şekilde içerik üreten yapay zeka araçları, dil yapısını anlama ve metin üretme konusunda

tufan-acar

Tufan Acar

webtures_blog_banner

Yapay zeka (AI) teknolojisinin hızla gelişimi, farklı sektörlerde devrim yaratmaya devam ediyor. AI Generator, bu teknolojik ilerlemenin bir ürünü olarak, metin, görsel, ses ve müzik gibi çeşitli içerik türlerinin otomatik olarak üretilmesini sağlar. Bu rehber, AI Generator kullanımına dair temel

loader