Webtures İş Başvurusu Mülakat Soruları

webtures_blog_banner

Günde en az 10 iş başvurusu almaya başladığımızdan beri işe alım süreçlerini daha eğlenceli hale getirmek için çalışıyoruz. SEO alanındaki uzmanlığımız, Google Ads alanındaki hızlı yükselişimiz, sosyal medya roketlemesindeki yaratıcılığımız ve bir de girişimci ruhumuz sorulara yansıyınca ortaya yaratıcı mülakatlar çıkıyor.

Webtures İş Başvurusu Mülakat Soruları Nelerdir?

  1. Müşteriye ikram edilecek badem, ceviz, fıstık, kaju içeren karışık kuruyemişe antep fıstığı veya fındık ilave edilecek. Hangisini eklersiniz? Neden?
  1. Önce kolay işi mi seçersiniz, zor işi mi? Neden?
  1. Bir personelin iki günde yapacağı bir çalışmayı 100 TL’ye şirketin hazır almasını mı yoksa çalışanının yapmasını mı önerirsiniz? Neden?
  1. Bir ürünün fiyatı üzerinden %20 indirim yapıldı tekrar aynı fiyata gelmesi için ürüne  yüzde kaç zam yapılması gerekir?
  1. Bir hizmeti daha ucuza sunmak mı yoksa daha performanslı sunmak mı önemlidir? Neden?
  1. Bir süredir çalıştığımız müşterimiz bir de yeni hizmet alacak iki kişi teknik soruya yanıt bulmak için telefon bekliyor. Önce yeni hizmet alacak müşteriyi mi ararsınız yoksa bir süredir çalıştığın müşterinizi mi? Neden?
  1. Bir müşterinin ticari kazanç elde edilemeyeceğini düşündüğünüz bir sektör için SEO teklifi istediğinde bu düşüncenizi açıkça dile getirebilir misiniz?
  1. Belki ve mutlaka sözcüklerinin aynı cümlede kullanılması doğru mudur? Böyle bir kullanım şekli görürseniz nasıl tepki verirsiniz?
  1. Para kazanmak mı yoksa faydalı olmak mı öncelikli olmalıdır?
  1. Bir şey icat etmeyi hiç düşündünüz mü? Düşündüyseniz nedir?
  1. Yapılan bir hatanın daha sonra düzeltilmesini planlamak üzere saklamak mı yoksa farklı çözüm önerileri bulmak üzere paylaşmak mı daha doğrudur?
  1. SEO’yu 9 yaşındaki bir çocuğa anlatmak mümkün müdür? Mümkün ise nasıl anlatırsınız?
  1. İş ile ilgili yaptığınız hatayı bir iş arkadaşınız görüp söylese nasıl hissedersiniz?
  1. Hiç bilmediğiniz bir konuda çözümünü bilmediğiniz bir sorun ortaya çıktı. Nasıl bir yol izlersiniz?
  1. Sizden daha yetenekli bir başka çalışanın sizinle aynı pozisyonda işe başlaması size ne düşündürür?

Bu soruların yanı sıra işe başvuranlar başvurdukları pozisyona göre de bonus sorularla da karşılaşıyorlar. Kendine güvenenlerin başvurularını bekliyoruz!

Webtures İş Başvurusu Mülakat Soruları İle Benzer Yazılar

dijitalde kadin

Yenilikçi ve enerjik bir çalışma ortamına sahip Webtures’ta Dijital Pazarlama sektörünün tüm dinamiklerini öğrenebileceğiniz; bu sayede kişisel ve mesleki gelişiminize katkı sağlayabileceğiniz Dijitalde Kadın Eğitim Programı başvuruları başladı! Dijitalde Kadın Eğitim Programı dijital dünyada kadınların varlığını artırmak, kadınların katkısını daha fazla toplamak

Webtures

webtures_blog_banner

İlk kez 1987’de Birleşmiş Milletler’in Brudtland adlı raporunda kullandığı sürdürülebilirlik kavramı günümüzde anlam ve faaliyet alanı gereği olarak büyük önem taşımaktadır. Sürekli olarak, daimî olmak anlamına gelen “sürdürülebilirlik” kavramında öncelikli amaç üretim yaparken mevcut düzeni korumak; bu sayede insanlığın ve dünyamızın yaşamını

Webtures

webtures_blog_banner

Kariyer planlaması bir kişinin iş ve meslek hayatında kişinin konumlanmayı hedeflediği başarıya ulaşmak için belirlenen bir süreçtir. Bireysel özelliklerin ortaya çıkarılması; kişisel, sosyal ve mesleki gelişim kazanmaları yönünde katkı sağlayarak hedefler doğrultusunda atılacak adımları belirleyen bir yol haritası niteliği de

Webtures

loader